Το καλάθι σας προς το παρών είναι άδειο.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ 6 ΜΕΡΕΣ

Μικρασιατικά Παράλια 6 Μέρες.ΣΜΥΡΝΗ-ΑΙΒΑΛΙ-ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ-ΕΦΕΣΟΣ-ΤΡΟΙΑ και ΚΙΡΚΙΝΤΖΕ, το Παραδεισένιο Χωριό της Δ.Σωτηρίου(Ματωμένα Χώματα). Εικόνες,σκέψεις και μοναδικές εμπειρίες στη γειτονιά του Αιγαίου.Περνάς απέναντι..............Γοητευτική Μικρασιάτισα.     Αναχώρηση από το Αγρίνιο 29 Απριλίου 2019.         Διοργάνωση CHAR-MA HOLIDAYS

Μονοήμερη εκδρομή Ζαγοροχώρια

 Πρωτομαγιά  εκδρομή στα ΖAΓΟΡΟΧΩΡΙΑ


Κήποι,Νεγάδες,Μονοδένδρι,Φαράγγι Βίκου 1η ΜΑΙΟΥ   2019 .Ελάτε μαζί μας σε ένα οδοιπορικό στο Ζαγόρι,στις γεύσεις που κουβαλάς μαζί σου γυρνώντας από κάθε ταξίδι εκεί,και στις διαδρομές που θα ήθελες να κάνεις ξανά.


ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 6ΜΕΡΕΣ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Προσκύνημα στους Αγίους Τόπους ,6 μέρες .
Αναχώρηση από το Αγρίνιο  16 Μαΐου 2019. Την εκδρομή συνοδεύει ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Γουμερά ,της Ι.Μητρόπολης Σιδηροκάστρου,Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος. Κρατήσεις  με προκαταβολή  200 Ευρώ.Θέσεις περιορισμένες Διοργάνωση  CHAR-MA HOLIDAYS

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ , η ονειρεμένη Βασιλεύουσα

                     Αγίου Πνεύματος στην Κωσταντινούπολη
Η πόλη της Αγίας Σοφίας, των αρωμάτων, των χρωμάτων, των γεύσεων. Η Κωνσταντινούπολη των ιμάμηδων, της Ευρώπης, των τζαμιών, των παζαριών, του Βοσπόρου. Η παρακάτω εκδρομή περιλαμβάνει όλα όσα θα δεις – ή πρέπει να δεις στην Πόλη. Ελάτε, λοιπόν, να γευτούμε μαζί τη «βασιλεύουσα» και να ανακαλύψουμε όλες τις κρυφές και φανερές γωνιές της.
     Διοργάνωση  CHAR-MA HOLIDAYS
     Οδικώς    5 μέρες   13 Ιουνίου -17 Ιουνίου 2019 . Μόνο 260€

 

 

ΚΙΝΑ 12 ΜΕΡΕΣ

ΚΙΝΑ 12 Μέρες.Πεκίνο-Σιάν-Σαγκάη 12 Μέρες, 18 - 29 Αυγούστου  2019

Πεκίνο,Απαγορευμένη πόλη,Σινικό Τείχος,Τιενανμέν,Σιάν,Δρόμος του Μεταξιού,κοσμοπολίτικη Σαγκάη.Αναχώρηση από το Αγρίνιο.
Κρατήσεις θέσεων μέχρι 31 Μαΐου  με προκαταβολή 300 ΕΥΡΩ.                                  Διοργάνωση  CHAR-MA HOLIDAYS.

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ 11 ΜΕΡΕΣ

Στοκχόλμη-Χαρμαρ-Γκειράνγκερ-Μπέργκεν-Όσλο-Κοπενχάγη.11 μέρες στις μοναδικές ομορφιές της Σκανδιναβίας.

30 Αυγούστου - 09 Σεπτεμβρίου 2019 Σκανδιναβικά Φιόρδ
Μεσαιωνικά δρομάκια, δεκάδες νησάκια και γέφυρες, ένα παγωμένο αρχιπέλαγος, οικολογία, τέχνη και design, στην μοναδική Σουηδία!  Καταρράκτες, κρυστάλλινα νερά, καταπράσινες εκτάσεις, ποτάμια, απέραντος ορίζοντας  συνθέτουν το σκηνικό της χώρας του Βορρά, την Νορβηγία !Μοιάζει αφιλόξενη και κρύα, στην πραγματικότητα, όμως, η Δανία είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες χώρες του κόσμου, με τις δικές τις ξεχωριστές ομορφιές. Διοργάνωση  CHAR-MA HOLIDAYS.

 
AΡΑΧΩΒΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
Μονοήμερη εκδρομή Αράχωβα - Παρνασσός ,Κυριακή 5 Μαρτίου 2017.
Ιτέα-Αράχωβα-Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.Τιμή συμ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
Πασχαλινή απόδραση στο Αιγαίο.4 ημέρες κρουαζιέρα στην Ελληνική Μεσόγειο.Αναχώρηση  Μ.Παρασκευή ,14 Απριλίου 20

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2016-2017

Οι ιδιοκτήτες , το προσωπικό και οι συνεργάτες του  Τουριστικού Γραφείου CHARMA HOLIDAYS θα ήθελαν να ευχαρι

Όνομα:
Email:
 
Κατασκευή & Ανάπτυξη ιστοσελίδων | qualityweb